top of page
Poul Erik.jpg

Kontakt:

turistfoerer@ gmail.com

Tlf. 50481121

Overgade 4

6580  Vamdrup

Formular nederst på siden

Poul Erik Rosenberg Jespersen, Vamdrup, indehaver af www.turistfoerer.dk:

Når man bor i Jylland og har fået en uddannelse som turistfører i hovedstadsområdet, så er man godt rustet til at guide ture i mange dele af Danmark. Poul Erik Rosenberg Jespersen hedder jeg; jeg bor i Vamdrup i trekantområdet, er oprindeligt fra Vestjylland, har familie i Himmerland, har tidligere boet ved Limfjorden, i Midtjylland, i Sønderjylland og på Fyn og er uddannet som turistfører i København.

Jeg har i snart 10 år formidlet danmarkshistorie rundt  omkring i landet. Når man er med på en byvandring eller en guidet tur i landskabet, så oplever man at føle historiens sus på en anden måde. Når historien knyttes til konkrete steder, bygninger, skulpturer og personer, bliver historien levendegjort. 

I Syd- og Sønderjylland har jeg boet i Kolding og Haderslev, arbejdet i Fredericia, Vejle og Tønder og i mange år været tilknyttet som guide i Jelling og Christiansfeld. 

En dygtig turistfører(guide) kan bringe denne oplevelse til deltagerne.  Turistføreruddannelsen er den eneste autoriserede guideuddannelse i Danmark og består af et 1-årigt, intensivt diplomkursus på Roskilde Universitets Center.

I mine foredrag trækker jeg på min erfaring som turistfører og guide, og bruger også her eksempler fra mine guideopgaver rundt omkring i landet, til at illustrere danmarkshistorien.

bottom of page