top of page
Poul Erik.jpg

Kontakt:

turistfoerer@ gmail.com

Tlf. 50481121

Overgade 4

6580  Vamdrup

Formular nederst på siden

Poul Erik Rosenberg Jespersen, Vamdrup, indehaver af www.turistfoerer.dk:

Når man bor i Jylland og har fået en uddannelse som turistfører i hovedstadsområdet, så er man godt rustet til at guide ture i mange dele af Danmark. Poul Erik Rosenberg Jespersen hedder jeg; jeg bor i Vamdrup i trekantområdet, er oprindeligt fra Vestjylland, har familie i Himmerland, har tidligere boet ved Limfjorden, i Midtjylland, i Sønderjylland og på Fyn og er uddannet som turistfører i København.

Jeg har i snart 10 år formidlet danmarkshistorie rundt  omkring i landet. Når man er med på en byvandring eller en guidet tur i landskabet, så oplever man at føle historiens sus på en anden måde. Når historien knyttes til konkrete steder, bygninger, skulpturer og personer, bliver historien levendegjort. 

En dygtig turistfører(guide) kan bringe denne oplevelse til deltagerne.  Turistføreruddannelsen er den eneste autoriserede guideuddannelse i Danmark og består af et 1-årigt, intensivt diplomkursus på Roskilde Universitets Center.

I mine foredrag trækker jeg på min erfaring som turistfører og guide, og bruger også her eksempler fra mine guideopgaver rundt omkring i landet, til at illustrere danmarkshistorien.

bottom of page