turistfoerer@gmail.com

Poul Erik Rosenberg Jespersen

Overgade 4

6580  Vamdrup

+ 45 50481121

© 2016 www.turistfoerer.dk

Proudly created with Wix.com

Byvandringer i Vejle

På denne byvandring vandrer vi gennem Vejles historie, samtidig med at vi også ser nogle af de spændende skulpturer på byens pladser.

På turen fortælles bl.a. om Sct. Nicolai Kirke og dens hemmelighed, den flotte købmandsgård Den Smidtske gård og Det Gamle Rådhus med de spændende skulpturer.

 Sct. Nicolai Kirke fortælles om, hvad nordmuren gemmer påDenne tur tager dig med på en tur gennem Vejle, fra de første bebyggelser i den tidlige middelalder via det blomstrende handelsliv og industriens fremmarch i det 18. og 19. århundrede til de nyeste bygninger og centre.

Via Økolariet til skt. Nikolai Kirke, hvor vi blandt andet skal høre den spændende historie om nordmuren og hvad den gemmer på. Dernæst via Foldegade til Søndertorv og Sønderå med den restaurerede bro og Bryggen. Videre til den gamle købmandsgård "Den Smidtske Gård" og det smukke rådhustorv.

Ved Orla Lehmannsgade skal vi høre om manden, der har lagt navn til gaden og bese Pontus Kjerrmans skulpturer. Vi skal se, om vi kan finde Midt-åen og høre om branden, der lagde Nørregade i ruiner.

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now